Sisältöön »

Biojätteen erilliskeräys omakotitalossa

Aloita tästä:

LHJ:n biokeräys on saatavilla Forssan, Tammelan, Someron, Jokioisten, Koski Tl:n, Oripään, Ypäjän, Humppilan, Punkalaitumen, Urjalan ja Akaan  alueella. Biojätteet kerätään LHJ:n urakoitsijan jäteautolla ja ajoreiteillä. Sekajätteenkuljetukset hoituvat koko toimialueella erillisillä sopimuksilla, joten LHJ:n biokeräystä ei ole mahdollista hoitaa samalla jäteautolla sekajätekeräyksen kanssa.

Sastamalassa, Loimaalla, Huittisissa, Säkylässä ja Eurassa palvelua tarjoavat biojätteenkuljettajat voit tarkistaa LHJ:n biojätteenkuljettajista.

Liity LHJ:n järjestämään biojätekuljetukseen täyttämällä sähköinen liittymisilmoitus. Keräykseen voivat liittyä taajamassa sijaitsevat kiinteistöt. Haja-asutusalueella liittyminen on mahdollista, mikäli ajoreitti kulkee läheltä keräyksestä kiinnostunutta kiinteistöä. Tiedustele asiasta LHJ:n ajojärjestelystä.

Tyhjennysväli

Biojätteen tyhjennysväli on kesäaikaan viikoilla 18-40 kerran viikossa ja talviaikaan viikoilla 41-17 kahden viikon välein. Tuulettuvalla Bio Select -jäteastialla tyhjennysväli voi olla 4 viikon välein ympäri vuoden. 

Bioasiakkaiden lisäpalvelut

LHJ:n biojäteasiakkaille kuuluu astian koneellinen vesipesu kahdesti vuodessa (kevät,syksy) sekä erikseen järjestettävä joulukuusikeräys.

Hinnasto

Katso LHJ:n  biojätteen tyhjennyshinnat kohdasta hinnasto.

Tuulettuvien bioastioiden toimivuus perustuu biojätteen kuivumiseen.  Tämä on mahdollista yksittäisissä omakotitaloissa ja pienissä biokimpoissa, joissa biojätteen kertymä on vähäinen. Kuivuessaan biojäte ei aiheuta hajuhaittoja ja niiden tyhjennysväli voi olla normaalista bioastiasta poiketen jopa 4 viikon välein ympäri vuoden, eikä niihin tarvita suojasäkkejä!

 
 

 
 

Täytä lomake keräykseen liittymiseksi

 
Kiitos liittymisestäsi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lomaketta ei lähetetty. Täytä kaikki pakolliset (*) kentät!
Sähköpostiosoite ei ole oikeassa muodossa!


1. Asiakastiedot


2. Kiinteistötiedot


Kimpan jäsenet+ Lisää kimppalainen

2. Biojätekeräyksen tiedot *3. Biojätekeräyksen tiedot

3.1. Astian hankinta *


3.2.2.1. Astian koko **HUOM! Merkitse astian koko vaikka hankkisit sen itse.

3.3.2.2. Suojasäkin asentaminen *


3.4.2.3. Astian toimitus *
3.5.2.4. Tyhjennys

Pyörällisten biojäteastioiden normaali tyhjennysväli on kerran viikossa. Talviaikana loka-huhtikuussa tyhjennys on mahdollista tehdä kahden viikon välein. Ilmastoitujen astioiden tyhjennys voi olla 4 viikon välein ympäri vuoden.

Haluamme talviajan tyhjennyksenVahvistamme ilmoituksenne antamiinne yhteystietoihin. Haluan että minuun otetaan yhteyttä: *