Sisältöön »

 

Nyt tarkkana taloyhtiöissä – oletko bönttö vai bioneeri?

Hei sinä kerros- tai rivitalossa asuva! Tiesitkö, että tarkalla bioneerityöllä on mahdollista säästää sekä ympäristöä että taloyhtiön jätekuluja? Tutkimusten mukaan suurin potentiaali biojätekeräyksen parantamiseksi on niissä paikoissa, joissa sitä jo kerätään. Monissa taloyhtiöissä on vielä rutkasti potentiaalia biojätteen erilliskeräyksen tehostamiseen ja me LHJ:lla olemme valmiina auttamaan teitä. 

     

Miten biojätteen keräystä voidaan sitten tehostaa? Ensiksi on hyvä olla selvillä siitä, miten paljon taloyhtiössänne lajitellaan biojätettä. Tämä onnistuu kysymällä LHJ:ltä, sillä kuskimme tekevät seurantaa biojäteastioidemme täyttöasteesta. Näiden tietojen pohjalta voidaan päätellä, kuinka paljon biojätettä jää vielä keräämättä, sekä miettiä toimia keräyksen tehostamiseksi. 

     

Ole bioneeri ja innosta taloyhtiösi muutkin asukkaat lajittelemaan biojätettä! Voitte myös tilata LHJ:n jäteneuvojan kertomaan biojätteen erilliskeräyksestä ja kompostoinnista. Etsitään yhdessä ratkaisut mahdollisiin lajitteluongelmiin! 

 

Täytä lomake keräykseen liittymiseksi

 
Kiitos liittymisestäsi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Lomaketta ei lähetetty. Täytä kaikki pakolliset (*) kentät!
Sähköpostiosoite ei ole oikeassa muodossa!


1. Asiakastiedot


2. Kiinteistötiedot


Kimpan jäsenet+ Lisää kimppalainen

2. Biojätekeräyksen tiedot *3. Biojätekeräyksen tiedot

3.1. Astian hankinta *


3.2.2.1. Astian koko **HUOM! Merkitse astian koko vaikka hankkisit sen itse.

3.3.2.2. Suojasäkin asentaminen *


3.4.2.3. Astian toimitus *
3.5.2.4. Tyhjennys

Pyörällisten biojäteastioiden normaali tyhjennysväli on kerran viikossa. Talviaikana loka-huhtikuussa tyhjennys on mahdollista tehdä kahden viikon välein. Ilmastoitujen astioiden tyhjennys voi olla 4 viikon välein ympäri vuoden.

Haluamme talviajan tyhjennyksenVahvistamme ilmoituksenne antamiinne yhteystietoihin. Haluan että minuun otetaan yhteyttä: *