Sisältöön »
 
 

Uutiset

24.04.2020

Jätehuollon toimintavarmuus tarvitsee kaikkien panosta


Jätehuollon toimintavarmuus tarvitsee kaikkien panosta
 - Vältä asiointia jäteasemilla, jos se vain on mahdollista!

 

Koronavirustilanne on koskettanut meitä kaikkia kevään aikana. Se on vaatinut jokaiselta sopeutumista uuteen tilanteeseen. Tämä on koskettanut myös jätehuoltoa, joka on määritelty yhdeksi kriittisistä toimialoista. Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy on varautunut jätehuollon toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen kaikin mahdollisin tavoin. Toimintakyvyn takaaminen ja palvelujen saatavuus poikkeuksellisena aikana edellyttää kuitenkin sitä, että jätehuollon henkilöstö pysyy terveenä ja toimintakuntoisena.

 

Suurin osa kohtaamisista ja mahdollisista altistumisista virukselle tapahtuu jätehuollossa jäteasemilla asiointien yhteydessä. LHJ on pitänyt jäteasemat normaalisti auki sekä ammattiautoilijoille että pienasiakkaille. Aikainen kevät ja lisääntynyt vapaa-aika kotona ovat kuitenkin aiheuttaneet sen, että asiointien määrä jäteasemilla- ja keskuksissa on kasvanut pientuojien osalta lähes 40 prosenttia kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Toivommekin nyt teiltä kuntalaisilta siivous- ja remonttitöitä tehdessänne malttia ja harkintaa ja että siirtäisitte asiointianne mahdollisuuksien mukaan eteenpäin pahimman koronavirustilanteen yli. Kohtaamisten määrää saadaan näin vähennettyä ja jätehuollon toimintakykyä paremmin varmistettua. Jos kuitenkin asiointi jäteasemilla on välttämätöntä, kannattaa hyödyntää hiljaisempia aamupäiväaikoja ja toukokuussa käynnistyviä lauantaiaukioloja, jotta kävijäpiikit arki-illoilta saataisiin loivemmaksi. Pyydämme myös kunnioittamaan jäteasemilla työntekijöidemme ja muiden asiakkaidemme turvallisuutta ja huolehtimaan riittävistä suojaetäisyyksistä asioidessanne asemilla.

 

Muistakaa lajitella jätteet ja käyttää kierrätysmahdollisuuksia.  Jos lajittelupisteet ovat tilapäisesti täynnä, säilyttäkää jätteet huolellisesti pakattuna kotona, kunnes lajittelupisteillä on taas tilaa.

 

Kiitos yhteistyöstänne,

 

Immo Sundholm
Toimitusjohtaja
Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

 

 

Kiertokaveri

Kiertokaveri jätehakuun on kerätty erilaisia arjen esineitä ja asioita. Haku tarjoaa vaihtoehdoksi kaikki jätteet, joiden nimessä on sama sana.

 

 

 
 

Aukioloajat

Kiimassuon jätekeskus | 7-189-13

Hallavaaran jätekeskus | 8-16suljettu

Akaan jäteasema | 10-18suljettu

Huittisten jäteasema | suljettusuljettu

Loimaan jäteasema | 8-12suljettu

Punkalaitumen jäteasema | suljettusuljettu

Sastamalan jäteasema | 11-18suljettu

Someron jäteasema | 8-14suljettu

Urjalan jäteasema | suljettusuljettu

 
 
login Synergia Foxy