Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Suomen Erityisjäte hakee kenttämestaria

11. toukokuuta 2020

Suomen Erityisjäte hakee kenttämestaria


Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Kuusakoski Oy (49 %). Tällä hetkellä työskentelemme 13 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme on noin10 M€. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö. 

Toimintamme kasvaessa haemme   

”KENTTÄMESTARIA” 

vastaamaan Suomen Erityisjäte Oy:n Forssassa sijaitsevan vaarallisten jätteiden ja pilaantuneiden massojen vastaanottoalueen käsittelytoiminnoista. Tehtäviisi kuuluu mm. kenttätoiminnan ohjaaminen varastointi-, käsittely- ja loppusijoitusalueilla. Osallistut  myös laitteistojen ja alueen kehitystyöhön sekä vastaat yhteydenpidosta yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa.  

Odotamme sinulta

  • yhteistyökykyä
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja  
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä
  • kokemusta kenttätoiminnoista tai laitosprosesseista
  • hyvää tietotekniikan osaamista

Osallistut tarpeen mukaan sijaistuksiin Suomen Erityisjäte Oy:n muissa toimipisteissä Porissa ja Kangasalla. Luemme eduksesi ympäristöpainotteisen teknisen koulutuksen sekä kokemuksen pilaantuneista maista ja maarakentamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pasi P.Virtanen, puh. 040 587 1675.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.5.2020 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi   

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin kuuden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto on n. 25 M€ ja se työllistää 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy. 

 


 

Lue uusin asiakaslehtemme >>