Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Suomen Eritysjäte hakee laatu- ja ympäristöinsinööriä

19. toukokuuta 2020

Suomen Eritysjäte hakee laatu- ja ympäristöinsinööriä


Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Kuusakoski Oy (49 %). Tällä hetkellä työskentelemme 13 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme on noin 10 M€Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö.

Toimintamme kasvaessa haemme 

”LAATU- JA YMPÄRISTÖINSINÖÖRIÄ”

Suomen Erityisjäte Oy:n toimintajärjestelmään liittyviin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu mm. laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien dokumentaation hallintaa, ympäristölupiin liittyvän raportoinnin toteuttamista ja palautteiden käsittelyä. Osallistut sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin sekä sisäisiin kehittämisprojekteihin. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja
  • huolellisuutta ja systemaattisuutta
  • ongelmanratkaisukykyä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • soveltuvaa teknistä koulutusta, insinööri/DI 

 

Luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen toimintajärjestelmistä ja ympäristölupiin liittyvästä raportoinnista sekä erilaisista IT-järjestelmistä. Työpiste sijaitsee Forssassa, mutta osa työstä on mahdollista tehdä myös etänä. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Outi Lepistö, puh. 050 322 2783.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 7.6.2020 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin kuuden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto on n. 25 M€ ja se työllistää 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.


 

Lue uusin asiakaslehtemme >>