Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Suomen Erityisjäte hakee ympäristöasiantuntijaa

12. kesäkuuta 2020

Suomen Erityisjäte hakee ympäristöasiantuntijaa


Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Kuusakoski Oy (49 %). Tällä hetkellä työskentelemme 13 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme on noin10 M€Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö.

Toimintamme kasvaessa haemme 

”YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA”

vahvistamaan pilaantuneen maan ja vaarallisten jätteiden tiimiämme Forssassa. Tehtäviisi kuuluu mm. vastaanotettujen massojen rekisterien seurantaa, ylläpitoa ja päivitystä sekä sisäistä massakirjanpitoa. Osallistut näytteenoton suunnitteluun, laadit sisäisiä siirtoasiakirjoja ja ylläpidät laskutustietoja. 

Tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä vastaat yhdessä muun organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja
  • hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • huolellisuutta, tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja järjestelykykyä
  • aloitteellisuutta ja yhteystyökykyä sekä joustavuutta
  • erilaisten toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa

Sinulla on ympäristöalan koulutus, AMK tai vastaava. Luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen ympäristöalaan liittyvistä tehtävistä. Työpiste sijaitsee Forssassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme. Tehtävä alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Pasi P.Virtanen, puh. 050 587 1675.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin kuuden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto on n. 28 M€ ja se työllistää 100 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

 


 

Lue uusin asiakaslehtemme >>