Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Uusi murskalinja tehostaa tietoturvamateriaalin tuhoamista

11. marraskuuta 2020

Uusi murskalinja tehostaa tietoturvamateriaalin tuhoamista


Tietoturvaliiketoiminnassa on valmistauduttu viimeisen vuoden aikana kasvuun, tiukempien tietoturvatasojen täyttämiseen ja uusien materiaalien käsittelyn parantamiseen.

LHJ Groupin tytäryhtiö Suomen Tietoturva Oy on investoinut uuteen murskalinjastoon, jonka käyttöönotto tapahtuu marraskuussa. Uusi linjasto mahdollistaa käsittelykapasiteetin kasvattamisen, monipuolisemmat ratkaisut erilaisille materiaaleille ja pienemmän silppukoon myötä korkeammat tietoturvaluokat.

– Uuden linjan myötä pystymme saavuttamaan myös entistä tiukempia vaatimuksia, joita on asetettu kansainvälisessä DIN 66399-2 standardissa tuhottavan materiaalin palakoolle. Yhdessä jo olemassa olevien prosessien kanssa olemme jatkossa erittäin monipuolinen ja joustava vaihtoehto markkinoilla, tietosuojaliiketoiminnasta vastaava Pasi Kaskinen kertoo.

Käsittelemme paperidokumentit, arkistot, sähköiset tallenteet ja tuotehävitykset erilaisille kiinteille ja nestemäisille materiaaleille. Käsittelyprosessin lisäksi olemme viimeisen vuoden aikana panostaneet tilaturvallisuuden kehittämiseen. Jo pitkään käytössä ollut RFID pohjainen materiaalin seuranta varmistaa tietoturvaprosessin aukottomuuden ja sen raportoinnin asiakkaalle.


 

Lue uusin asiakaslehtemme >>