Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Muovinkierrätyspilotti Kiillon kanssa käynnistyi

19. marraskuuta 2020

Muovinkierrätyspilotti Kiillon kanssa käynnistyi


LHJ Group on sopinut yhteistyöstä Kiillon kanssa muovikierrätyksen edistämiseksi. Muovinkeräyspilotti kohdistuu Kiillon käytettyihin HPDE-pakkauksiin, joita ovat erilaiset pesuainepullot ja -kanisterit. LHJ Group kerää tyhjät pakkaukset suoraan Kiillon yritysasiakkailta.

– Asiakkaat haluavat kierrättää ja olemme kiinnostuneita käyttämään kierrätysmuovia omissa pakkauksissamme, Kiillon tuotekehityspäällikkö Heidi Kähkönen iloitsee.

– Puuttuva lenkki on tällä hetkellä kustannustehokas logistiikka. Tätä olemme nyt pilotoimassa LHJ Groupin kanssa. Yritykset tarvitsevat valmiit ratkaisut sille, miten aloittaa muovipakkausten kierrätyksen.

Kiillon tavoitteena on, että vuoteen 2025 mennessä 70 % Kiillon pakkauksista on uudelleenkäytettäviä, kierrätysmateriaalia tai uusiutuvia materiaaleja.

– Tarkoitus on kerätä pakkaukset hyvälaatuisina ja puhtaina erinä. Teemme käsittelylaitoksellamme esikäsittelyn joka tehostaa varastointia ja jatkologistiikkaa. Tavoitteemme on mallintaa koko kierrätysketjua niin, että kerätyistä pakkauksista tuotettava muovigranulaatti soveltuisi uusien korkealaatuisten puhallusmuovattavien muovipakkausten raaka-aineeksi, LHJ Groupin muovipilotista vastaava Pasi Kaskinen kertoo.


 

Lue uusin asiakaslehtemme >>