Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Suomen Tietoturva Oy:n omistuspohja laajeni

01. huhtikuuta 2021

Suomen Tietoturva Oy:n omistuspohja laajeni


- Urbaser Oy osti osuuden yhtiön osakekannasta

Urbaser Oy on ostanut 1.4.2021 päivätyssä osakekaupassa 49 prosentin omistusosuuden Suomen Tietoturva Oy:stä. Myyjäosapuolena kaupassa oli Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy, jolla oli aiemmin omistuksessaan koko yrityksen osakekanta. 

 Suomen Tietoturva Oy on vuonna 2007 perustettu tiedon hävityspalveluihin keskittyvä yritys. Se on toiminut osana Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy konsernia LHJ Groupia. Omistuspohjan laajentaminen Suomen Tietoturva Oy:ssä on ollut strategisena tavoitteenamme, kertoo LHJ Groupin toimitusjohtaja Immo Sundholm.

 - Meille oli luontevaa käynnistää keskustelut kaupasta juuri Urbaser Oy:n kanssa. Olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä jo usean vuoden ajan ja näimme, että omistuspohjan laajentaminen tuo lisäarvoa toiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa.

Urbaser Oy puolestaan tarjoaa ympäristöhuollon kokonaispalveluja valtakunnallisesti Suomessa. Tietosuojapalvelut ovat olleet jo pitkään osana kokonaisuutta ja Suomen Tietoturva Oy on ollut meille merkittävä yhteistyökumppani, kertoo Urbaser Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koivisto.

- Olemme olleet tyytyväisiä tapaan, jolla Suomen Tietoturva Oy:n palvelutoimintaa on hoidettu ja kehitetty. Yhdessä LHJ Groupin kanssa pystymme luomaan uusia palvelumalleja, laajentamaan toimintamme valtakunnalliseksi sekä tarjoamaan monipuolisempia palvelukokonaisuuksia  yhtiön nykyisille asiakkaille

Omistuspohjan laajentuminen mahdollistaa laajemmat resurssit kasvulle. Molemmilla osapuolilla on pitkä ja vahva kokemus toimialalla. Urbaserin vahvuus on erityisesti kokonaisvaltaisvaltaiset palvelut ja LHJ Group on toiminut pitkään haastavien materiaalien käsittelytoiminnan kehittäjänä. Tästä osaamisesta pääsevät hyötymään sekä nykyiset että uudet asiakkaat.

 

Suomen Tietoturva Oy on vuonna 2007 perustettu yritysten ja julkishallinnon tietoturvamateriaalien käsittelyyn ja niihin liittyviin palveluihin erikoistunut yritys. Se käsittelee tietoturvallisesti muun muassa paperidokumentit, arkistot, tallenteet, IT- ja älylaitteet ja tuotehävitykset. Yritys on osa LHJ Groupia. 

LHJ Group on kuuden yrityksen muodostama kiertotalouskonserni. LHJ Group tarjoaa edistyksellisiä palveluja yritysten, julkishallinnon ja tuottajavastuuorganisaatioiden tarpeisiin. Erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. Konsernin päätoimipaikka on Forssassa ja toimintaa konsernilla on koko maassa. Koko konsernin liikevaihto on noin 30 M€ ja se työllistää yli 100 henkilöä

Urbaser Oy tuottaa ympäristöhuollon osa- ja kokonaispalveluita kaupan ja teollisuuden sekä julkisen sektorin asiakkaille. Urbaser Oy on merkittävä alan toimija Suomessa noin 43 miljoonan euron liikevaihdolla. Palvelemme asiakkaitamme yli 300 hengen voimin neljässätoista toimipaikassa. Kansainvälistä osaamista ja kokemusta tuo Pohjoismainen emoyhtiömme Urbaser Nordic A/S, jonka pääomistajana on maailman 9. suurin ympäristöhuoltoalan yritys Urbaser SAU, jonka liikevaihto on yli 2 miljardia euroa työllistäen yli 36 000 ihmistä 30 maassa.


 

Lue uusin asiakaslehtemme >>