Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

LHJ hakee viestinnän asiantuntijaa

18. elokuuta 2021

LHJ hakee viestinnän asiantuntijaa


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy etsii joukkoonsa Forssaan aktiivista ja osaavaa

Viestinnän asiantuntijaa

Tavoittamaan tärkeimmät sidosryhmämme, edistämään toimivaa jätehuoltoa sekä rakentamaan haluttua yrityskuvaa.

Viestinnän asiantuntijana toteutat ja kehität erityisesti LHJ:n ulkoista viestintää. Tiedottaminen, markkinointiviestintä ja tapahtumien järjestäminen ovat keskeisimpiä tehtäviäsi. Osallistut myös kierrätysneuvontaan ja ympäristökasvatustyöhön. Hoidat digitaalisia viestintäkanavia ja tuotat sisältöä erilaisiin julkaisuihin.

Lähitulevaisuuden viestinnän kehitysprojektejamme ovat verkkosivu-uudistus, sähköisen asioinnin sekä sosiaalisen median ja muiden digitaalisten viestintäkanavien kehittäminen.

Odotamme, että sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset viestinnän taidot. Sinulla on osaamista ja näkemystä digitaalisen viestinnän kehittämisessä. Olet oma-aloitteinen ammattilainen, joka pystyy itsenäisesti viemään eteenpäin erilaisia viestinnän projekteja yhdessä muiden LHJ:n asiantuntijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle erinomaiset työntekemisen puitteet, osaavan henkilöstön tuen sekä mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää osaamistasi monipuolisesti kehittyvällä kiertotalousalalla.

Pyydämme toimittamaan hakemuksesi palkkatoiveineen hallintopäällikkö Rainer Anderssonille 31.8.2021 mennessä osoitteella: rainer.andersson(at)lhj.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Pasi Kaskinen 050 347 0605 (ke 25.8. klo 10-16 ja to 26.8. klo 9-11). 


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy on 16 kunnan omistama edistyksellinen jätehuoltoyhtiö, joka huolehtii yli 130 000 asukkaan jätehuollon palveluista alueellaan vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Kuntalaisten jätehuollon hoitamisen lisäksi Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteyteen on kasvanut kuuden yrityksen muodostama kiertotalouskonserni LHJ Group. LHJ työllistää 50 henkilöä ja koko LHJ Group yli 100 ympäristöalan ammattilaista. Konsernin yritysten yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli yli 30 miljoonaa euroa.  Katso lisää www.lhj.fi ja www.lhjgroup.fi


 


Lue uusin asiakaslehtemme >>