Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Tietoturvapalvelut tarjotaan taas Suomen Tietoturva -nimen alla

24. syyskuuta 2021

Tietoturvapalvelut tarjotaan taas Suomen Tietoturva -nimen alla


LHJ Groupin tytäryhtiö Suomen Tietoturva Oy tarjoaa jälleen palveluja omalla nimellään. Yritys toimi aiemmin LHJ Groupin nimen alla, mutta keväällä läpiviedyn strategiaprosessin lopputuloksena Suomen Tietoturvan tarjoamat palvelut on päätetty palauttaa omaksi brändikseen. Samalla yritys on saanut uuden logon.

Strategisen uudistuksen tavoitteena on lisätä yrityksen tarjoamien palvelujen näkyvyyttä ja vahvistaa kasvun edellytyksiä. LHJ Groupin ja Suomen Tietoturvan tavoitteena on tulevaisuudessa laajentaa konsernin tarjoamia tietoturvapalveluja maantieteellisesti ja sisällöllisesti. Tätä tavoitetta tukee myös 1.4.2021 toteutunut osakekauppa, jossa Urbaser Oy liittyi vahvistamaan Suomen Tietoturvan omistuspohjaa.

Suomen Tietoturvan palvelut kattavat tietoturvamateriaalin asianmukaisen ja luotettavan keräyksen, käsittelyn, materiaalien hyödyntämisen ja raportoinnin. RFID-pohjainen kalustonhallintajärjestelmä tallentaa palveluketjun kaikki vaiheet asiakkaalta tuhoukseen asti.

Tietoturvapalvelu tuhoaa paperidokumentit sekä digitaalisessa muodossa olevan tiedon elektroniikkalaitteissa ja tallenteissa. Palvelu kattaa asianmukaisen käsittelyn myös tuotehävityksille, väärennetyille tuotteille, tekstiileille ja muille arkaluontoisille materiaaleille.


 


Lue uusin asiakaslehtemme >>