Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Suomen Erityisjäte Oy hakee aluemyyntipäällikköä

28. lokakuuta 2021

Suomen Erityisjäte Oy hakee aluemyyntipäällikköä


Suomen Erityisjäte Oy:n toiminnan laajentuessa haemme

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn myynnistä sekä hyötykäytettävien materiaalien hankinnasta ja myynnistä Pirkanmaan, Pohjanmaan, Vaasan ja Itä-Suomen alueella. Etsimme pitkäaikaista ja motivoitunutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Olet kaupankäynnin osalta luontaisen proaktiivinen ja viet tilanteet oma-aloitteisesti päätökseen. Verkostoituminen on sinulle mieluisaa, olet vakuuttava vuorovaikutus-tilanteissa ja kykenet tuloksekkaaseen myyntityöhön.

Arvostamme kokemusta ja osaamista pilaantuneiden massojen (tuhkat, kuonat, teollisuuden jätteet, rakennusjäte, pilaantuneet maat ym.) käsittelyn ja hyötykäytön laajasta toimialasta. Koulutuspohjana sinulla on soveltuva tekninen tai luonnontieteellinen koulutus. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen sekä suullinen että kirjallinen osaaminen, arvostamme myös ruotsin kielen osaamista.

Aiempi työkokemus kiertotaloudesta tai prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi.

Pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Kangasalla. Työhön sisältyy matkustelua.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme. 

Lisätietoja tehtävästä antavat Suomen Erityisjäte Oy:n liiketoimintajohtaja Pasi P.Virtanen, puhelin 040-587 1675 sekä toimitusjohtaja Jukka Manskinen 4.11. klo 9-16 ja 19.11. klo 10-16, puhelin 040-661 2858.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 28.11.2021 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa! 


Lue uusin asiakaslehtemme >>