Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Ajankohtaista

Ajankohtaista

 

Ajankohtaista

Suomen Tietoturva Oy 15 vuotta!

16. toukokuuta 2022

Suomen Tietoturva Oy 15 vuotta!


LHJ Group -konserniin kuuluvan Suomen Tietoturvan perustamisesta tuli juuri kuluneeksi 15 vuotta! Merkkipäivää vietettiin yrityksessä työn merkeissä, mutta asiakkaille tarjotaan arkistohävitykset ja tietoturvaSER-palvelut juhlahintaan kesäkuun loppuun asti. 

Suomen Tietoturva on kasvanut historiansa aikana tasaisesti, eikä ihme. Vuosien varrella tietoturvan merkitys on korostunut niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin näkökulmasta. Suomen Tietoturvan palvelujen avulla yritykset ja organisaatiot voivat huolehtia arkaluonteisten aineistojensa tietosuojasta ja liiketoimintansa edellytysten turvaamisesta. 

Yrityksen palvelut täyttävät tiukimmatkin laatuvaatimukset, sillä toiminnassa on panostettu erityisesti palvelun turvallisuuteen sekä kuljetusten seurattavuuden että tuotannon tilaturvallisuuden osalta. 

Suomen Tietoturvan palvelut ovat kattaneet alusta asti monipuolisesti erilaisten tietoturvamateriaalien tuhoamisen aina paperidokumenteista sähkö- ja elektroniikkaromuun ja tuotehävityksiin. Vuonna 2021 Suomen Tietoturvan toiminta vahvistui entisestään, kun Urbaser Oy liittyi osakekaupan myötä vahvistamaan yrityksen omistajapohjaa. 

Vuonna 2021 yritykselle laadittiin myös uusi strategia, jonka mukaan kasvua haetaan laajentamalla palvelut valtakunnalliseksi ja kehittämällä asiakkaille uusia palveluja. 

Lue lisää Suomen Tietoturvan kampanjahinnoista täältä! 

#lhjgroup #suomentietoturva #tietosuoja #taatustituhottu 


 


Lue uusin asiakaslehtemme >>