Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Suomen erityisjäte

Suomen erityisjäte

 

Erityisjätteille uusi elämä

Onko hallussasi erityistä käsittelyä vaativia jätteitä? Kun kyse on pilaantuneista maista, jätteenpolton pohjakuonista tai vaarallisista jätteistä, materiaalien käsittely, kierrätys ja loppusijoittaminen edellyttävät vastuullisuutta ja korkeatasoista teknologiaa. Suomen Erityisjäte Oy tarjoaa käyttöösi nykyaikaiset teknologiat sekä huippuasiantuntijat.  Etsitään yhdessä paras ratkaisu yritykselle ja ympäristölle!

Käsittelemme puolestasi:

Tarvitsetko jätteiden käsittelyyn tai kierrätykseen liittyvää asiantuntija-apua?

Tutustu osaamiseemme tarkemmin

Kuonat Scanwas-kivituotteiksi

Haluatko edistää infrarakentamiseta? Jätteenpolton pohjakuonasta jalostettu Scanwas-keinokiviaines on toimiva vaihtoehto luonnon materiaaleille ja sen käyttö säästää neitseellisiä raaka-aineita ja varmistaa niiden riittävyyden myös tulevaisuudessa. Kaikki kuonasta jalostetut Scanwas-keinokiviainestuotteet toimitetaan CE-merkittynä.
Lue lisää TÄÄLTÄ

 
lujabetoni.jpg

”Teemme jatkuvasti työtä betoniin liittyvän osaamisen vahvistamiseksi, joten ajatus kuonien käytöstä yhteistyöstä oli tervetullut ehdotus. Suomen Erityisjäte toimittaa meille jätteenpolton pohjakuonasta jalostettua ja CE-merkittyä ainesta, jonka me hyödynnämme tuotannossamme. Kuonat lähtevät valmiiden tuotteiden mukana takaisin kiertoon ja hyötykäyttöön.”
– Lujabetonin myyntipäällikkö Heikki Manner.

 

Tutustu tarkemmin >>

Lue uusin asiakaslehtemme >>