Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Jätehuollon kokonaispalvelu

Jätehuollon kokonaispalvelu

 

Jätehuoltopalvelut – juuri teille sopivat

Meidän työtämme on jätteiden kuljettaminen, vastaanotto, käsittely, punnitseminen sekä raportointi asiakkaalle. Osaavan henkilökuntamme ja kalustomme ansiosta voimme tarjota käsittelyratkaisut kaikille yrityksille ja jätejakeille. Voimme järjestää asiakkaalle kaikki jätehuollon palvelut kokonaisuutena tai käsittelyratkaisut jollekin yksittäiselle jätejakeelle. LHJ Groupin kokonaisvaltaisen jätehuollon palvelut tarjotaan tytäryrityksen Suomen Materiaalikierrätys Oy:n kautta.

 
sitaatti.jpg

”Jätehuollon pitää toimia kuin tuomarit kentällä, eli huomaamattomasti mutta silti tehokkaasti. Tärkeintä on mennä asiakas edellä. Jätehuolto on oleellinen palvelu yrityksille, mutta mielestäni on tärkeää, etteivät asiakkaat joudu itse kantamaan huolta sen toiminnasta.”
– myyntipäällikkö Tommi Pohjola

 

Keräysvälineet kaikille jätteille

Tarjoamme keräysvälineet eri jätejakeille kierrätyspalvelujen mukana. Suunnittelemme juuri teidän tarpeisiinne sopivat keräysastiat aina tapauskohtaisesti. Näin varmistamme, että jätehuoltonne on kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä.

Keräysvälineiden vuokraus on osa palvelukokonaisuuttamme. Tyhjennykset ja noudot tapahtuvat sovitun rytmin mukaisesti tai tilauksesta.

Käsittelyratkaisut kiertotaloutta tukien

Pystymme tarjoamaan käsittelyratkaisut itse lähes kaikille materiaaleille kierrätettävistä energiahyödynnettäviin ja loppusijoitettaviin jätelajeihin asti. Loput hoidamme vastuullisesti yhteistyöverkostomme kautta.

Kysy meiltä ehdotusta myös, mikäli tarvitset vain käsittelyratkaisua yhdelle tai useammalle jätelajille.

Asiantuntijapalvelut sekä Lajittelu- ja kierrätyskoulutus

Tiesitkö, että oikeaoppisella kierrättämisellä yrityksessä on mahdollista saada aikaan huomattavia säästöjä? LHJ Groupin asiantuntijoilla on useiden vuosien kokemus ympäristöhuollosta. Yhdessä teidän kanssanne voimme tehdä tarpeelliset ohjeistukset ja kouluttaa koko henkilökunnan lajittelemaan ja kierrättämään oikein.

Palveluihimme kuuluvat:

Raportointi osana jätehuoltoa

Raportointijärjestelmästämme asiakkaat saavat ajantasaisen tiedon jätehuollon toiminnasta. Jatkuvan seurannan avulla voidaan vähentää jätemääriä ja eri jätejakeiden kustannuksia liiketoiminnassa. RFID-teknologiaa hyödyntävän tilausten ja ajojenhallintajärjestelmään tallentuu tarkat tiedot koko palveluketjusta. Järjestelmään kerättävät tiedot on asiakkaan luettavissa sähköisen extranet-järjestelmän kautta. Palvelusta löytyy tarkat tiedot esimerkiksi jätemääristä ja kustannuksista.

Raportoinnin ansiosta syntyy:

 
 
 

Ota yhteyttä

 Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Ota yhteyttä:

Tommi Pohjola
tommi.pohjola@lhj.fi
040 662 3325

Juha Keskinen juha.keskinen@lhj.fi
0440 242 721

Myynti: info@lhjgroup.fi

Lue uusin asiakaslehtemme »