Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

LHJ Group

LHJ Group

 
LHJ Group

Kiertotalouden erikoisosaaja

"Me pidämme palveluillamme huolta ympäristöstä,
jotta sinä voisit tehdä samoin."


Konserni

LHJ Group on vahvasti kasvanut ja vakaan taustan omaava kiertotalouskonserni. Menestyksemme perustuu monipuolisuuteen, erikoisosaamiseen ja pitkiin yhteistyö- sekä asiakassuhteisiin. Käsittelemme vuosittain 600 000 tonnia erilaisia materiaaleja ja hyödynnämme ne materiaalikierrossa tai energiantuotannossa. Konsernissa työskentelee 110 kiertotalousosaajaa ja sen liikevaihto on noin 32 miljoonaa euroa.


Kokonaispalvelu

Yhdessä tai erikseen

Tarjoamme kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset käsittelyratkaisut kaikille materiaaleille yrityksen toimialasta tai koosta riippumatta. Palveluumme kuuluu jätteiden kuljettaminen, vastaanotto, käsittely, punnitseminen sekä raportointi asiakkaalle. Tarjoamme käsittelyratkaisut myös yksittäisille jätejakeille.


Tietoturva

Luotettavasti tuhottu

Tietoturvapalvelumme tuhoaa niin paperidokumentit, arkistot kuin digitaaliseen muotoon tallennetun tiedon elektroniikkalaitteissa tai tallenteissa. Teemme myös tuotehävityksiä erilaisille materiaaleille. RFID-pohjainen
kuljetusten hallintajärjestelmä takaa aukottoman tietoturvan asiakkaalta käsittelyyn asti.


Suomen parasta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä

LHJ Groupin Ilmastoystävällinen kylmälaitteiden kierrätys kerää talteen kaikki ilmakehälle haitalliset kylmäaineet ja
varmistaa materiaalikierron sekä metalleille että muoveille ainoana Suomessa. Tarjoamme vastuullisen vaihtoehdon valtakunnallisesti myös kaikille muille sähkö- ja elektroniikkaromuille ja metalleille.


Kiertotaloutta parhaimmillaan

Tarjoamme suomalaista huippuosaamista jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden maiden ja vaarallisten jätteiden käsittelyyn. Tytäryritys Suomen Erityisjäte Oy palvelee joustavasti kuntia, rakennus- ja purkuliikkeitä, teollisuutta ja jäteyhtiöitä. Yrityksen jätteenpolton kuonista jalostama Scanwas-keinokiviaines edistää kestävää infrarakentamista.

 

Lue uusin asiakaslehtemme >>