Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

SER  ja  Metalliromut

SER  ja  Metalliromut

 

Sähkö- ja elektroniikkaromun kierrätystä

Käytössämme on huippuosaamista edustava järeä murska- ja erottelulaitos, jonka avulla pystymme käsittelemään tehokkaasti myös teollisuudessa syntyvää sähkö- ja elektroniikkajätettä. Edistyksellisellä teknologialla saamme korkeamman jalostusarvon kaikelle kierrätettävälle materiaalille. Yhteistyökumppaneiden avulla voimme tarjota palveluitamme eri puolille Suomea.

Kylmälaitteiden kierrätys

Käsittelylaitoksemme on kylmälaitteiden johtava kierrättäjä Suomessa. Edistyksellisen teknologian avulla voimme ottaa talteen kaikki ilmastolle vahingolliset CFC-yhdisteet ja muut ilmaston lämpenemistä aiheuttavat ponnekaasut. Ainoana Suomen käsittelylaitoksena pystymme myös hyödyntämään kaikki muovit materiaalikierrossa.

 
fenno21486916572.jpg

”Me voimme hoitaa koko tuottajan vastuulle kuuluvan kierrätyksen LHJ Groupin kanssa. Heiltä saamme myös tarvittavat dokumentit, raportit ja sertifioinnit.”
– Fenno Laitepalvelujen myyntipäällikkö Sanna Lehmonen

 

Tietoturvaa SER-kierrätykseen

Sähköromun seassa on usein tietoturvakäsittelyä vaativia laitteita, joten SER-jätteiden hävittämiseen on tärkeää löytää luotettava ja vastuullinen kumppani. Älyteknologian lisääntyessä tiedon vastuullinen käsittely korostuu entisestään. Aukoton palveluketjumme varmistaa luotettavan ja turvallisen käsittelyn kaikille romutettaville ja tietoa sisältäville laitteille.

Metallit uusiokäyttöön

Järeän murska- ja erottelulaitoksen ansiosta saamme korkeamman materiaalikierrätysasteen erityisesti SER-jätteen sisältämille materiaaleille. Edistyksellisellä tekniikalla ja värierottelulla pystymme ottamaan talteen esimerkiksi raudan, kuparin, alumiinin, messingin ja muovin omina jakeinaan. Erotellut metallit toimitamme eteenpäin uusioraaka-aineeksi.

Raportointi osana SER-kierrätystä

Tilausten, noutojen ja käsittelyn eri vaiheet tallentuvat tietojärjestelmään, josta voimme antaa asiakkaalle tarkan raportin SER-kierrätyksen eri vaiheista.

 

Lue uusin asiakaslehtemme >>