Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 

Tietoturva

Tietoturva

 

Tietoturvamateriaalin ja SER:n kierrätys

Kysy tarjous tietosuojapalveluista tai sähkö- ja elektroniikkaromukierrätyksestä

Täytä alla oleva lomake ja annamme sinulle selkeä hinnoittelun ja toimintamallin palvelusta. Palvelut ovat saatavilla tällä hetkellä Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeen alueella.

 

Yritystiedot
Tietosuojapalvelua tai kierrätystä vaativat materiaalit
 
 
 
 
 
 
 
 


Valitse sopiva keräysväline tai -välineet, joille haluat tarjouksen
 
 
 
 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Tietoturvamateriaali - taatusti tuhottu

Me huolehdimme siitä, että tietosuojakäsittelyä vaativat aineistonne käsitellään ja tuhotaan luotettavasti – asianmukaista materiaalikierrätystä unohtamatta. Tuhoamme paperidokumentit, arkistot ja digitaaliseen muotoon tallennetun tiedon elektroniikkalaitteissa ja tallenteissa. Hoidamme asianmukaiset ratkaisut myös tuotehävityksille, väärennetyille tuotteille, prototyypeille, tekstiileille ja muille kiinteille tai nestemäisille materiaaleille. Palvelutarjonta ulottuu pienistä muutaman kymmenen kilon eristä suurten teollisten materiaalierien tuhoamiseen

 
tietoturva2.jpg

Susanna Santahuhta huolehtii tietosuojapaperin keräysastioista ja niiden tyhjennystilauksista YTK:n tiloissa.

”Toimintaamme säädellään tarkasti sekä valvotaan useamman tahon toimesta. Meidän on koko ajan huolehdittava siitä, että prosessimme varmentavat korkealuokkaisen tietosuojan kaikessa tekemisessämme. Onneksi LHJ Groupin palvelu on joustavaa ja me voimme tilata tyhjennyksen tarvittaessa.”
- YTK:n talousjohtaja Antti Jokinen

 

Suomen Tietoturva Oy

LHJ Groupin tietoturvapalvelun tuottaa tytäryhtiö Suomen Tietoturva Oy. Yrityksellä on pitkä kokemus erilaisista tietoturvallisista tuhouspalveluista. Yrityksen omistajia ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Urbaser Oy (49%). Yrityksen vahvoja toimialueita ovat Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Kanta-Häme. Yhteistyökumppaneiden kautta palvelut voidaan ulottaa valtakunnallisiksi.

Varma prosessi

Takaamme luotettavan tietosuojan kaikille asiakkaidemme hävitettäville materiaaleille. Keräys- ja kuljetusvälineet sekä tuhoamisprosessi on suunniteltu täysin aukottomaksi. Asiakas saa jokaisesta erästä tuhoamistodistuksen ja raportin, josta selviää nouto- ja tuhoamisajankohta sekä materiaalierittely painoineen.

Lukolliset keräysastiat

Aukoton ketju asiakkaalta käsittelykeskukseen alkaa lukittavasta keräysastiasta. Palvelumme kattaa sopivat keräysvälineet, turvallisen kuljetuksen sekä asiakkaalle luovutettavan tuhoustodistuksen. Hyvin logistiikkakumppanien avulla saamme järjestettyä keräyskaluston joustavasti asiakkaan sijainnista riippumatta. Noudot voidaan sopia säännöllisen rytmin mukaisiksi tai materiaali voidaan noutaa tilauksesta.

Raportti vahvistaa

LHJ Groupin raportointijärjestelmän kautta asiakas saa tarkat tiedot tuhotuista materiaaleista. Sähköisen järjestelmän kautta hoituu vaivattomasti asiakashallinta, tilausten käsittely, ajojärjestely, laskutus ja raportointi. RFID-pohjainen kalustonhallintajärjestelmä tallentaa palveluketjun jokaisen vaiheen keräyksestä tuhoukseen asti. Asiakas saa tuhoustodistuksen lisäksi tunnukset järjestelmään, josta hän voi itse seurata kierrätys- ja käsittelyprosessia reaaliaikaisesti.

Onko arkistonsiivous ajankohtainen?

Oli kyseessä pieni tai iso arkisto toimintamme mukautuu joka tarpeeseen. Paperiarkistojen tyhjennyksen lisäksi huolehdimme myös muista tietosuojamateriaaleista, kuten elektroniikkalaitteista tai tallenteista. Toimitamme soveltuvat keräysvälineet tai noudamme aineiston kerralla.

Muut roinat kiertoon samalla kertaa

Huolehdimme arkistonoutojen ohessa myös muun toimistoista poistettavan irtaimen kierrättämistä. Voit tilata arkistosiivouksen yhteyteen poisnoudon myös kirjoille, kansioille, sähkö- ja elektroniikkaromulle, toimistokalusteille ja muulle poistettavalle tavaralle.

 

Ota yhteyttä:

Pasi Kaskinen
pasi.kaskinen@lhj.fi
0503470605

Myynti: info@lhjgroup.fi 

 

Lue uusin asiakaslehtemme >>