Sisältöön »

Kiimassuontie 127, 30420 Forssa

0440 242 700

 
 
 
 
Yhteystiedot

Arkiston siivous tai
toimiston tyhjennys

Palvelu on suunnattu toimistokiinteistöjen jatkuvaksi kierrätyspalveluksi tai muuttojen sekä suurempien siivousoperaatioiden palveluksi. Tarjoamme kierrätys-, käsittely-, keräys- ja kuljetusratkaisut kaikille toimiston poistuville materiaaleille. Kysy kierrätyksen lisäksi myös mahdollisuutta käyttökelpoisten esineiden ja laitteiden uudelleenkäytölle. Toimiston luottamuksellisille tietoaineistoille takaamme aukottoman tietosuojahävityksen. Keräysvälineet on saatavissa toimistoon määräajaksi tilapäistä tarvetta varten tai voit sopia kanssamme pidempiaikasesta vaihtoastiapalvelusta. Lisäpalveluna avulias henkilökuntamme tekee puolestanne materiaalin keräämisen ja pakkaustyön.

Toimiston tyhjennys kierrättää mm.

Palvelun saatavuus: Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi ja Satakunta.

Lisätietoa

Myyntineuvottelija juha.keskinen(at)lhj.fi, 0440 242 721 tai markkinointipäällikkö pasi.kaskinen(at)lhj.fi, 050 347 0605.


Kysy tarjous toimiston tyhjennyksestä

Toimiston tyhjennyspalvelu on tarkoitettu erityisesti arkistojen sekä sähkö- ja elektroniikkaromun tietoturvalliseen hävittämiseen. Samalla hoidamme myös muun poistuvan toimistoirtaimiston poisnoudon ja kierrättämisen. 

Täytä alla oleva lomake ja annamme sinulle tarjouksen palvelusta. Hinnoitteluun vaikuttaa materiaalin laadun ja määrän lisäksi myös, onko se noudettavissa kerralla vai onko keräyskaluston toimitus ja nouto eri aikoina. Peruspalvelussa noudot tehdään yhden kuljettajan voimin. Ilmoita apumiehen tarve isojen esineiden siirtämiseen tällä lomakkeella.

 

Yritystiedot
Poistettava materiaali (merkitse kaikki noudettavat materiaalit)
 
 
 
 
 
 
 
 
Valitse toimistolle sopiva keräysväline irtotavaralle kuten arkistoille. Ehdotamme sopivaa välineiden määrää (alla peruskeräysvälineet, materiaalista ja määrästä riippuen voimme tarjota myös muuta tarkoitukseen sopivaa välinettä)
 
 
 
 

Apumies tarvitaan isojen esineiden siirtämiseen
 
 

Olen kiinnostunut säännöllisestä tietosuojapalvelusta ja haluan tarjouksen myös siitä
 
 


Jätä tämä tyhjäksi